Lad dine kunder huske dig – giv dem bæreposer med logo

Få virksomhedens logo på en mulepose den kan bruges (foto: syddesign.dk)
Få virksomhedens logo på en mulepose den kan bruges (foto: syddesign.dk)

Du kender det godt. Du går ned ad strøget eller står i køen i supermarkedet og pludselig kommer det frem ad lommen eller flyver lystigt forbi dig, og i et kort sekund når du lige at se logoet og det slogan, der måske er skrevet på posen. Og du tænker, hvor gode nogen har været. Hvor smart det er for firmaet, hvis navn der står på muleposen, at de hele tiden bliver vist frem på den måde. Men det kan du også få lov til! Og det er faktisk meget nemt.

 

Bliv set

Der findes mange firmaer, der laver bæreposer i stof i dag til billige penge og som kan trykke lige præcis dét, du gerne vil have på den. For eksempel SydDesign har mange forskellige muligheder i forhold til, hvor og hvordan du kan få trykt dit logo og et eventuelt slogan på posen. Først skal du selvfølgelig overveje, om logoet viser, hvem jeres firma er og udstråler det, I gerne vil fortælle potentielle kunder.  Hvis ikke er det på tide med et nyt logo, og hvis det gør, så har I muligheden for at arbejde med en slogan, som kan fortælle mere om jer og som er sjovt at vise frem på åben gade.

 

På en gang praktisk for både modtager og virksomhed

Derefter kan I overveje, hvilken farve bæreposen skal være. En hvid pose udstråler noget bestemt, men er kun sjov, hvis både slogan og logo spiller 100%. Derfor kan det være, at I skal vælge en farve. Hvis I går meget op i miljø og grøn energi, skal det måske være en grøn pose. Eller skal I udstråle troværdighed og autoritet, skal det måske være en mørkeblå pose. Der er mange muligheder, og det er en god idé at tage en snak med dem, som skal producere posen til jer, så I er sikre på at få det rigtige og bedste ud.

 

Se udvalget af bæreposer og mange andre muligheder for reklame lige her.

1 thought on “Lad dine kunder huske dig – giv dem bæreposer med logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *