Læs her, hvor let det er at vælge firmajulegaverne selv.

firmajulegave4
En firmagave passer sjældent til alle, benyt vælg selv (foto: syddesign.dk)

Julen er en vigtig tid for mange mennesker, og det kan specielt være vigtigt for ens medarbejdere efter et års hårdt arbejde. Julen er en tid, hvor man vil glæde andre mennesker og vise medmenneskelighed, og julen handler om at sætte pris på hinanden. Mange firmaer vælger at give deres medarbejdere en julebonus elle en firmajulegave, for at vise hvor taknemmelige firmaet er for deres indsats. Der findes mange forskellige typer firmajulegaver, men de fleste ender med at købe en flaske vin eller en gavekurv til deres medarbejdere, fordi det kan være svært at bestemme hvad flere forskellige typer mennesker kunne tænke sig i gave.

 

Vær med til at vælge årets firmajulegave.

Det behøver slet ikke at være så svært, man kan nemlig selv få lov til at vælge sine egne julegaver. Dette giver medarbejderne medbestemmelse, og man viser dem at man stoler på deres dømmekraft. Det giver dem en følelse af respekt, og man giver dem ikke bare en intetsigende gave, som der ikke er lagt tanke bag. Ved at give medarbejderne mulighed for selv at vælge deres gave, kan man skræddersy firmajulegaven til hver enkelt medarbejders behov. Der er nogle, vil blive glade for en dekorationsgenstand til hjemmet, mens der er andre der hellere vil have noget spiseligt eller en ting til ganen. Dette er intet problem, hvis man giver medarbejderne muligheden for selv at vælge deres julegave. Der sættes et prisniveau for gaven, og så kan medarbejderen selv finde den perfekte julegave til ham eller hende.

 

Ikke kun i julen

Gaver til firmaet er ikke kun noget der forekommer i julen. Der er mange virksomheder, som også giver deres medarbejdere gaver, når det er påske, eller hvis de har haft et god sæson eller et godt regnskabsår. Her er det også en god ide, at give medarbejderne indflydelse på hvilke gaver de kan vælge. Derved passer gaverne til alle de højtider eller begivenheder, hvor man i firmaet har besluttet sig for at give gaver til medarbejderne.

Fortæl din virksomhed, om denne mulighed for at vælge firmajulegaverne selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *