En god julegave fra firma kan være svær at finde

Gør dine ansatte glade med en flot firmajulegave (syddesign.dk)
firmajulegaver (syddesign.dk)

Det er altid svært at finde den rette gave. Af selvsamme årsag giver mange mennesker op på forhånd og holder sig til det sikre: penge og gavekort. Men det bliver hurtigt kedeligt, og det efterlader ikke et stort indtryk hos modtageren. Det samme gælder gaver som chokolade, vin og andre ting i den dur.

Som virksomhed er det vigtigt at overveje, hvorfor man vil give julegaver. Det kan være til medarbejdere eller kunder, men gaven bør afspejle motivet bag – selvfølgelig bare ikke direkte.

For firmaer er det svært at finde gaver, som alle bliver glade for – især hvis der er tale om en stor virksomhed. Nogle vælger at lave valgmuligheder, og så kan medarbejderne selv vælge, hvad de kunne tænke sig. Andre kører den sikre stil med vin eksempelvis. Men hvad hvis det skal være lidt mere kreativt og givende?

Firmajulegaver kan være god forretning

I princippet kan firmajulegaver være mere end en udgift. Hvis man bruger dem ordentligt, kan de gå hen og blive en god forretning. Forestil dig, at du får en flot designer vase. Den vil du have stående fremme. Når folk spørger, hvor den kommer fra, vil du nævne afsenderen. Alle vil tænke godt om den afsender.

Forestil dig så, at dit firma er afsenderen. Al den positive omtale vil virksomheden opnå, hvis den giver gaver, der står fremme og falder i folks smag. Her er dansk design som regel et godt valg. Det udtrykker også en politisk bevidsthed, at man køber danske varer.

På den måde kan julegaverne altså blive mere end bare julegaver. De behøver ikke at være ordinære og kedelige, men de kan være noget, som skaber positiv omtale i mange år fremover. Det kræver naturligvis en indsats, fordi man skal gøre sig nogle overvejelser. Men hvis man rammer plet, er det er win-win.

Se et udvalg af firmajulegaver hos Syddesign

4 thoughts on “En god julegave fra firma kan være svær at finde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *